Trappstädning Flyinge

Resultat av hög kvalitet

Befinner du dig i Flyinge med omnejd och är i behov av hjälp med trappstädning? Då har du kommit helt rätt, vi på Liams Rena Hem & Kontor hjälper dig! Oavsett hur mycket eller lite hjälp du är i behov av kommer vi se till att du får all hjälp du är i behov av. Vårt mål med varje städuppdrag är att kunden i fråga blir nöjd över det genomförda arbetet och även resultatet vi lämnar efter oss.

Tack vare utbildad och erfaren personal kommer vi kunna leverera arbete och resultat av hög kvalitet. Har du som kund några specifika önskemål lyssnar vi gärna till och och arbetar utifrån önskemålen som finns, för att du som kund ska bli extra nöjd.

Trappstädning

I lägenhetshus, kontor och villor med mera där det finns många trappor kan en städning vara långdragen och komplicerad. Därför vill vi underlätta för er genom att hjälpa er med trappstädning.

Vi på Liams Rena Hem & Kontor har den erfarenheten och kunskapen som krävs för att kunna genomföra ett bra arbete med städningen av era trappor.

Saknar ni någon information eller har ni några frågor är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss. Då kommer vi kunna ge dig svaren du söker!

Hemstädning

Flyttstädning

Trappstädning

Konstorsstädning

Grovstädning

Liams Rena Hem & Kontor

Blomstervägen 11
24747 Flyinge
073-398 98 86
info@liamsrenahemokontor.se