Kontorsstädning Flyinge

Ren och fin arbetsplats

Att ha en ren omgivning på arbetet ger ofta ett lugn men det bidrar även till bättre hälsa. Genom att ta vår hjälp med kontorsstädning kommer ni att få ett rent kontor och därmed även en ren arbetsmiljö och omgivning.

Vårt mål med kontorsstädning är att ni ska kunna släppa fokuset på att själva städa och istället lägga allt ert fokus på era arbetsuppgifter. På så sätt kan ni få ett bättre flyt där ni inte behöver avbryta ert arbete för att städa. Ni kan fokusera på ert arbete medan vi fokuserar på vårt, att städa ert kontor!

Vår utgångspunkt ligger i Flyinge och därmed söker vi kunder framförallt i området i och runt Flyinge.

Kompetens och erfarenhet

Vi på Liams Rena Hem & Kontor har en hög kompetens, all personal är utbildad inom branschen och därmed kan vi erbjuda bra hjälp och högkvalitativa resultat. Varje uppdrag är lika viktigt, oavsett hur omfattande det är. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med vårt arbete och det slutgiltiga resultatet, därför gör vi allt i vår makt för att åstadkomma det.

Ifall ni har ett kontor i Flyinge med omnejd och vill ha vår hjälp med kontorsstädning är ni varmt välkomna att höra av er till oss. Vi lägger då tillsammans upp en plan för hur ofta och när vi ska komma och hjälpa er med städningen. Kontakta oss gärna om ni skulle ha några frågor om vår kontorsstädning eller något annat som rör oss och vårt arbete.

Hemstädning

Flyttstädning

Trappstädning

Konstorsstädning

Grovstädning

Liams Rena Hem & Kontor

Blomstervägen 11
24747 Flyinge
073-398 98 86
info@liamsrenahemokontor.se