Flyttstädning Flyinge

Vi underlättar dig under flytten

All personal hos oss, Liams Rena Hem & Kontor, är utbildad och specialiserade på städning i alla dess former. Flyttstädning är bara en av alla tjänster vi erbjuder till våra kunder. Med vårt arbete vänder vi oss framförallt i Flyinge och dess omnejd.

Eftersom en flytt kan vara jobbig, långdragen och osmidig vill vi kunna underlätta för er under flyttens gång. Detta gör vi genom att ta hand om städningen, på så sätt har ni en sak mindre att tänka på och kan därmed ha fullt fokus på själva flyttandet.

 

Högkvalitativ städning

Då vi har utbildad och duktig personal inom företaget kommer vi genomföra en flyttstädning av högsta kvalitet. Ett bra resultat är det vi eftersträvar under varje uppdrag, oavsett hur mycket eller lite hjälp du som kund är i behov av.

Finns det något speciellt vi behöver veta om er bostad inför städningen får ni gärna dela med er av det innan vi påbörjar städningen. Det gör att vi kan genomföra städningen på bästa sätt redan från start och vi slipper komplettera städningen vid ett senare tillfälle.

Har ni några som helst frågor kring vår flyttstädning är ni välkomna att kontakta oss. Även om ni redan nu är intresserade av att anlita oss för flyttstäd i Flyinge kan ni kontakta oss och boka in städningen redan idag.

Hemstädning

Flyttstädning

Trappstädning

Konstorsstädning

Grovstädning

Liams Rena Hem & Kontor

Blomstervägen 11
24747 Flyinge
073-398 98 86
info@liamsrenahemokontor.se